Χρησιμες Συμβουλες

1.
Χρόνιοι και συνεχείς τραυματισμοί του στόματος πρέπει να εξετάζονται γιατί μπορεί να μετατραπούν σε κακοήθεις νεοπλασίες.

2.
Το κάπνισμα και η συστηματική κατανάλωση αλκοολούχων ποτών ενοχοποιούνται σημαντικά για την συμμετοχή τους στη εμφάνιση του καρκίνου του στόματος.

3.
Το κράνος (full face) και οι ζώνες ασφαλείας των αυτοκινήτων προστατεύουν από κατάγματα και γενικά κακώσεις του προσώπου και του κρανίου.

4.
Η συχνή κάθε εξάμηνο συντήρηση και έλεγχος των εμφυτευμάτων είναι απαραίτητη για την μακροχρόνια διάρκειά τους.

5.
Η ζάχαρη τρέφει τον καρκίνο… Αφαιρώντας τη ζάχαρη από τη διατροφή μας απομακρύνουμε μία σημαντική πηγή ενέργειας από τα καρκινικά κύτταρα. Τα υποκατάστατα ζάχαρης, όπως τα Canderel, NutraSweet, Equal, Spoonful κ.λπ. παράγονται από ασπαρτάμη, που είναι βλαβερή. Ένα καλύτερο φυσικό υποκατάστατο θα ήταν το μέλι Manuka ή οι μελάσες αλλά μόνο σε πολύ μικρές ποσότητες.

6.
Ο καρκίνος είναι μία ασθένεια του μυαλού, του σώματος και της ψυχής.. Ένα ενεργό και θετικό πνεύμα θα βοηθήσει τον μαχητή του καρκίνου να επιβιώσει. Ο θυμός, η πικρία και τα δυσάρεστα συναισθήματα θέτουν το σώμα σε ένα αγχώδες και όξινο περιβάλλον. Μάθετε το πνεύμα σας να αγαπά και να συγχωρεί. Μάθετε να χαλαρώνετε και να απολαμβάνετε τη ζωή.

Θέλετε να κλείσετε Ραντεβού;

Επικοινωνείστε μαζί μας στο 210 6841900 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.